Sokağa Şehidin İsmi Verildi

Sokağa Şehidin İsmi Verildi

​İstanbul, Bafra Düzköy Derneği tarafından, Bafra Belediye Başkanlığı’na yapılan başvuru sonucu belediye meclisinin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, Düzköy Mahallesi’nin, bir sokağına Şehit Jandarma Er Fehmi Sevinç Sokak ismi verildi.

A+A-

İstanbul, Bafra Düzköy Derneği tarafından Bafra Belediye Başkanlığı’na yapılan başvuru sonucu belediye meclisinin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, Düzköy Mahallesi’nin, bir sokağına Şehit Jandarma Er Fehmi Sevinç Sokak ismi verildi.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başladı. Günün konuşmasını yapan İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Alışkan;

’’Bizler İstanbul’da, Bafra Düzköy’ü temsil eden merkezi Kağıthane’de bulunan, Düzköy Derneğini 2006 yılında kurduk. Elimizden geldiği kadar gurbette Bafra’yı, Samsun’u ve Düzköy’ü temsil etmek için birçok etkinlik ve programlar yapmaya çalıştık. Ve en son geçen yıl yönetim kurulu olarak arkadaşlarımızla toplandığımız da, bizim de bir şehidimiz var ve şehidimizin ismini köyümüzde yaşatmamız için bir program yapmamızın kararını aldık. Ve geçen sene Belediye Başkanımız Zihni Şahin’e dilekçemizi sunduk. Ve kendisi de dilekçemize anın da olumlu cevap vererek gerekli işlemlere başladı. Ve geçtiğimiz ay bütün resmi kurumlardan bu talebimiz onaylanarak, Düzköy sınırları içerisinde başlayıp, buradan Yeniköy’e kadar uzanan bu Düzköy Sokağımızın ismi bundan sonra Şehit Fehmi Şevinç Sokağı olarak anılacaktır’’ dedi.

Programa AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kaymakam Vekili ve 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş, İstanbul Bafra Düzköylüler Derneği Başkanı Kerem Alışkan, Bafra Şehit Aileleri Başkanı Mümine Ersin, Düzköy Muhtarı Mehmet Ekiz, kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

duzkoy.jpgduzkoy-1.jpgduzkoy-3.jpgduzkoy-4.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.