Siyasi parti liderleri Samsun'da buluşacak

Siyasi parti liderleri Samsun'da buluşacak

Samsun, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milli mücadeleyi başlattığı 19 Mayıs 1919'un 100. yılında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte 5 siyasi partinin genel başkanlarını ağırlayacak. Siyasi parti liderlerinin tarihi bir günün ya

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 19 Mayıs 1919'ın 100. yıldönümünü Samsun'da kutlayacak.  

ERDOĞAN KUTLAMALARI TAKİP EDECEK

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da gerçekleştirilecek coşkulu kutlamaları takip edecek ve Samsun'dan vatandaşlara hitap edecek. Erdoğan, 19 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Samsunport’ta Piri Reis Milli Mücadele Gemisi’ni karşılayacak. Saat 14.25’te ise Tütün İskelesi’nde halka hitap edecek. 

BAHÇELİ GENÇLİK İLE BULUŞACAK 

 Ülkü Ocakları  Genel Merkezi, 19 Mayıs'ın 100. yılında 1. Uluslararası Gençlik Kongresi ve Gençlik Şöleni'ni 18-19 Mayıs tarihlerinde Samsun'da gerçekleştirecek. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, bu yıl ilk kez Samsun'da düzenlenecek olan gençlik kongresi ve şölenine katılacağı öğrenildi. Cumhur İttifakı'nın iki lideri Erdoğan ve Bahçeli'nin Samsun'dan dünyaya önemli mesajları vermesi bekleniyor.  

 ÖNEMLİ İSİMLER GELİYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ticaret Bakanı  Ruhsar Pekcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Samsun'da düzenlenecek etkinliklere katılacak. Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2019, 08:40 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.