Siyaset ve iş dünyası bu iftarda buluştu

Siyaset ve iş dünyası bu iftarda buluştu

Alaçam ilçesinde faaliyet gösteren Eftal Hazır Beton Şirketler Grubu'nun düzenlediği iftar programına siyaset ve iş dünyasından yoğun katılım oldu.

A+A-

 Alaçam Kıcıroğlu Restaurant'ta düzenlenen iftar programına Chp Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Bafra Ticaret ve  Sanayi Odası Başkan'ı Göksel Başar, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nur Meral Aydıner, Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Alaçam Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, Yakakent Emniyet Amiri Murat Sarı, Bafra Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız ve çok sayıda iş adamı katıldı. Misafirlerin birbirleriyle samimi ilişkileri gözlerden kaçmadı. 


Davete gösterdikleri yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Eftal Hazır Beton Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bertan Özdemir; Birlikteliğimizi pekiştirmek ve  dostlarımızla güzel vakit  geçirmek amacıyla organize ettiğimiz programımıza siyaset ve iş dünyasının yoğun ilgi göstermesi bizleri oldukça memnun etti. Elbette iftar programaları herkez için oldukça yogun geçiyor bazı dostlarımız yemeğe bazı dostlarımız çaya geldi. Bizleri kırmayıp programımıza katılan  siyasilerimize, oda başkanlarına ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Siyasi gündemin yoğun olduğu şu günlerde ülkemizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını temenni ediyorum" dedi.

eftal-iftar-kemal-zeybek-003.jpgeftal-iftar-sefa-kocabas-003.jpgeftal-beton-iftar99-003.jpgeftal-beton-iftar88-003.jpgeftal-beton-iftar55-003.jpgeftal-beton-iftar44-003.jpgeftal-beton-iftar6-002.jpgeftal-beton-iftar-002.jpg

eftal-beton-iftar-1.jpgeftal-5.jpgeftal-4.jpgeftal-3.jpgeftal-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.