SİMGE DERGİSİNDEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

SİMGE DERGİSİNDEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Simge Dergisi Bafra Temsilcisi Ahmet Mücahid YILDIZ Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLUNU ziyaret ederek Simge Dergisi hediye etti.

A+A-

Dergi tanıtım çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Yıldız şunları söyledi;

‘’Rabbimize şükrediyoruz ki bizler İmam Hatipliyiz, heyecan gençliğiyiz, aksiyon gençliğiz bizler asımın nesliyiz, bu ülkenin teminatıyız. Çevremize baktığımız da büyük bir ahlaki çöküntü ve dejenerasyon yaşanıyor. Haliyle İmam Hatiplilerde bu yozlaşma ve bozulmadan etkileniyor.  Tabi ki bizim ana gayemiz Müslüman gençliği bu tehlikelerden korumaktır fakat önce yakından başlamak icap ediyor. İmam Hatiplerde dergimiz sağlam bir temele oturduktan sonra amacımız bütün gençleri muhatap almaktır. Bunu için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.’’dedi.

Dergi için çok teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü KATİPOĞLU şunları kaydetti;

‘’ Gerçekten muazzam bir çalışma olmuş. Bir lise dergisine nazaran çok kaliteli ve profesyonel bir çalışma, gerçekten sizleri tebrik ediyorum. Bende Bafra İmam Hatip mezunuyum fakat kendi dönemim adına konuşmak gerekirse böyle bir ortamımız hiç olmadı. Aslında böyle bir çalışmanın özlemini çekiyorduk. İmam Hatiplerin tanıtımı ve değerlerinin korunması adına önemli bir proje, inşallah hedeflerinize ulaşırsınız. Bu çıkmış olduğunuz kutlu yolda kolaylıklar diliyorum.’’diye söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.