Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. Başkan Özdemir'e Ziyaret

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. Başkan Özdemir'e Ziyaret

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış ile bir süre sohbet etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Silverline “Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış’ın şahsında tüm Silverline ailesine bölgemize yapmış oldukları katkılardan ötürü teşekkür ediyorum. Özellikle imzalan okul sanayi iş birliği protokolü ile ilçemizde mesleki eğitim gören öğrencilerimize önemli katkıları oldu.  Silverline Havza OSB’de görmek en büyük arzumuz. Sayın Alış’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış ise “ Havza’da hayata geçirdiğimiz okul sanayi işbirliği protokolü bizler için çok değerli. Bu şekilde hem öğrencilerimizin eğitimine katkı veriyoruz hem de kendi ara eleman ihtiyacımızı karşılıyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.