“SEVGİYLE UZANAN ELLER” PROJESİ

“SEVGİYLE UZANAN ELLER” PROJESİ

Samsun’un Bafra İlçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Sevgiyle Uzanan Eller” projesi kapsamında ilk toplantı yapıldı.

A+A-

Bafra’nın ilk Sosyal Riski Azaltma Projesi olan “Sevgiyle Uzanan Eller” projesi kapsamında, jandarma ve emniyet bölgelerinin risk altında bulunan yerlerde uyuşturucu madde ve madde bağımlılığıyla mücadele için ilk toplantı Kaymakam Halis Arslan başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Bafra’da ilk pilot proje uygulaması için yapılan toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Emniyet Asayiş Büro Amir Vekili Kadir Atmaca, Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Bekir Türkmen, Bafra Devlet Hastanesi’nden Psikolog Ayşe Çevik, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Çocuk Büro Amiri Mahmut Kurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve İŞKUR Şube Müdürü Mehmet Alaçam katıldı.
Toplantıda, Bafra'da bulunan madde bağımlıları ile ilgili kurum amirleri tarafından kurumsal anlamda neler yapılabilir, kitlelerin sosyal hayata dönmeleri, istihdam edilmeleri, maddi ve manevi olarak desteklenmeleri noktasında ne gibi çalışmalar veya önlemler alınabilir konularında ön bir çalışma yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.