Yakamoz Fotoğraf Stüdyosu Bafra’da Hizmete Açıldı!

​​​​​​​Yakamoz Fotoğraf Stüdyosu, Bulvar Caddesi, Şehit Piyade Er Birol Satılmış Sokakta düzenlenen açılış programı ile Bafralıların hizmetine girdi.

Okunan duanın ardından işyerinin açılış kurdelesini, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, işletme sahipleri Turgay Karaca ve Fatih Uçar kestiler.

Çok sayıda davetlilerin katıldığı açılışta Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç iş yeri sahibi Turgay Karaca’yı ve Fatih Uçar’ı tebrik ederek " İnşallah böyle mekanlar açılmaya devam eder. Bu müessesenin hem sizlere hem de Bafra’ya hayırlı olmasını diliyorum. " dedi

İşyeri sahiplerinden Turgay Karaca ve Fatih Uçar, katılımcılara teşekkür ederek, şunları dedi;

"Ve sonunda hayal ettiğimiz gibi bir stüdyo açmak nasip oldu.

Memleketimiz Bafra’ya böyle bir stüdyo kazandırmaktan son derece mutluyuz.

Fotoğraf sektörüne adımlarını yeni bir soluk, yeni bir yüz, yeni bir ticaret anlayışı ve tüketicisi ile profesyonel dayanışma düşüncelerimiz olmazsa olmazlarımızdandır.

Hedefimiz her zaman arkasında duracağımız gururla temsil edeceğimiz müşterilerimizi de mutlu edeceğine inandığımız ürünleri bulundurmak ilkemiz olacaktır.

Doğum fotoğrafından düğün hikâyesine, vesikalık biyometrikten düğün klibine kadar her şeyi kapsayan bir stüdyomuz var artık. Tüm hemşehrilerimizi bekliyorum'' Dedi.

Açılış programına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Alper Güngör, Bafra Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek ve çok sayıda davetli katıldı.

BAFRA Haberleri