İmdat Akay Güven tazeledi

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun'un Bafra ilçesi Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde Mevcut Başkan İmdat Akay Güven tazeledi.

Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı 16.’cı Olağan Genel Kurul kongresini Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirerek mevcut dönem başkanı İmdat Akay, 226 üyenin katılımı ile 142 evet oyuyla tekrar başkan seçildi.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen Kurulun Divan Başkanlığını Samsun Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler yaparken  bugün saat 12.00'da başlayan oy kullanımı akşam 17.00  saatlerinde son buldu.  Oda başkanlığı seçimlerinde İmdat Akay ve Salih Gündüz yarışırken 226 oyun 2 si geçersiz sayıldı ve 142 oy İmdat Akay 82 oyda Salih Gündüz aldı.

Kurul sonunda mevut başkan İmdat Akay ve Salih Gündüz tokalaşarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İmdat Akay yaptığı konuşmada, "Bizim mesleğimiz güler yüz, sevgi ve saygı işidir. Bunlardan biri olmazsa diğerlerinin de hiç bir önemi kalmaz. Seççildiğim ilk günden bu güne sizlerle iç içe olarak iyi günde , kötü günde yanınızda oldum ve olmaya devame deceğim. Daha güzel günler için sizler için hep birlikte çalışacağız." dedi.

Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Salih Gündüz ise ,"Ben üzerime düşen görevi yaparak  aday oldum ve seçime girdim. Sizler hür iradenizle bu görevi bana vermediniz. Burada küslük yada düşmanlık gibi bir şey yok. Mevcut Başkan İmdat Bey ile birlikte daha iyi çalışmalar yapacağız." ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından İmdat Akay ve yönetimi sevinçlerini fotoğraf çekimi ile ölümsüzleştirdi.

BAFRA Haberleri