BAFRA’DA SAĞLIKTA BÜYÜK ANLAŞMA

Özel MediBafra Hastanesi ile Bafra T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu sağlık sektöründe Özel MediBafra Hastanesi ile anlaşma imzaladı.

Protokol anlaşması için Özel MediBafra Hastanesinde imza töreni yapıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan,’’İnsan sağlığının çok büyük önem arz ettiği çağımızda çağdaş profesyonel konusunda bölgenin en uzman hekimlerini bünyesinde barındıran özel sağlık sektörü açısından isminden övgüyle bahsedebileceğimiz  Özel MediBafra Hastanesi ile yine bölgemizin en büyük Ceza İnfaz Kurumu olan ve bünyesinde 255 personel istihdam eden Bafra T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu sağlık sektöründe anlaşma yapılması için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Yapmış olduğumuz bu anlaşma her iki kurum açısından da hayırlı olmasını temenni ederim.’’dedi.

Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Şafak Aygül ise,’’ Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan’ın ve Bafra T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kasım Demiralp’in ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Ayrıca bizlerin çalışmalarımıza güç katacak güzel sözleri ise ayrı bir takdirdir. Yapılan bu sağlık anlaşması için teşekkürlerimizi sunmak isterim. Özel MediBafra Hastanesi Bölgede yaptığı çalışmalarla ismini duyurmaya devam edecektir.’’diyerek sözlerini tamamladı.

BAFRA Haberleri