BAFRA ÇOŞAR İLE ÇOŞACAK

Bafra Müftülüğü, 13 Temmuz 2014 Pazar Günü ,Bafra Yeni Kent Meydanı’nda Kur’an Ziyafeti ve Tasavvuf Musikisi programı düzenliyor.

Bilindiği gibi Ramazan Ayının İlk akşamından itibaren Bafra Belediyesi tarafından kent meydanında kurulan ramazan çadırı içerisinde Bafra Müftülüğü İftar-Sohbet Programı düzenliyor. Sohbet aralarında Bafra Müftülüğü İlahi Grubu, tasavvuf musikisi sunumu yapıyor. Program Radyo Barış’tan canlı yayınlanıyor. Bafra Belediyesi de her akşam Kent Meydanında yaklaşık 1000 kişilik iftar yemeği veriyor.

Bafra Müftülüğü ve Bafra Belediyesince düzenlenen Kent Meydanı İftar Programı, 13 Temmuz 2014 Pazar günü, Ankara Kocatepe Camii İmam Hatibi İsmail COŞAR ve Emekli İmam Hatip Bilal DEMİRYÜREK’i konuk edecek. İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin ÖZTÜRK programın sohbet konuğu olacak.

İftardan sonra Misafir Hocalarımız ve İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin ÖZTÜRK, teravih namazına kadar Kent Meydanında Bafralılara Kur’an ziyafeti ve Tasavvuf Musikisi sunacaklar. Program Kent Meydanında kılınacak Teravih Namazından sonra kur’an ve dua ile sona erecek. 

BAFRA Haberleri