Semiz; "Bir Destandır 15 Temmuz"

Semiz; "Bir Destandır 15 Temmuz"

Milletimizin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti‘nin içte ve dışta bağımsızlığına, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain fetö terör örgütü bir temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı kalkışmayı,

A+A-

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen vatan sevdalısı milletimizin, kadın erkek genç ve yaşlıların bastırdığı bir destandır 15 Temmuz.
Bizler o gece, demokrasimizi kimsenin eline bırakamazdık. Milletimizin refahını ve huzurunu, darbeyle başa geçmeyi düşünen fetöcü hainlere terk edemezdik. İman gücümüz, millet olmanın verdiği inanç ve Cumhurbaşkanımız ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği güvenle bayrağımıza, bağımsızlığımıza ve devletimize sahip çıkarak, Türk milletinin gücünü yeniden gösterdik.
Üzerimizde hain emelleri olan yapılanmalar, ülkemizde kaos ve kargaşa ortamı yaratmak isteyerek, bu milletin bağımsızlığına, demokrasisine göz dikmişlerdi. Fakat biz, liderimiz sayın Erdoğan’ın talimatıyla millet olarak el ele vererek köprülere, havaalanlarına, açık meydanlara koşarak, bayrağımıza sahip çıktık. Tarihimizde defalarca ortaya çıkardığımız o asil ruhu, 15 Temmuz’da Türkiye’nin dört köşesinde yeniden gösterdik.
Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Demokrasi şehitlerimiz, tarihin şerefli sayfalarına adını yazdırarak ölümsüzleştiler. İnşallah bu millet böyle bir tehlikeyi bir daha yaşamaz. Eğer bir daha 15 Temmuz gibi bir kalkışma olursa milletimizin tepkisi çok daha ağır olacaktır.
Av.İbrahim SEMİZ
AK Parti Bafra İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.