Selçuk YILDIRIM’DAN Türk Eğitim Sen’e ziyaret.

Selçuk YILDIRIM’DAN Türk Eğitim Sen’e ziyaret.

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk YILDIRM Türk Eğitim Sen’i ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette Türk Eğitim Sen Bafra Şube Başkanı İbrahim Akekmekçi ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Ziyarette karşılıklı olarak, Milli Eğitim camiasını ve Eğitim sistemimizdeki sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla Bafra’daki siyasi tablo ve Bafra’nın kronikleşen sorunlarına da değinildi.

 

Sıcak karşılamaya ve Türk Eğitim Sen yönetiminin gösterdiği ilgiye teşekkür ederek sözlerine başlayan Selçuk Yıldırım; ‘Maalesef hükümet Milli Eğitim politikalarıyla sınıfta kalmıştır. Çok sık değiştirilen köklü sistem değişiklikleri Eğitim sistemimizi adeta içinden çıkılmaz bir hale sokmuştur. Gençlerimizi akademik olarak iyi yetiştiremediğimiz gibi, tam bir manevi çöküş yaşan çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine hızla yabancılaşmasına da engel olamıyoruz. Bizim bu konudaki formülümüz şudur; Bir milletin asıl gücü ne parası, ne tankı, nede topudur. Bir milletin asıl gücü iyi yetişmiş imanlı evlatlarıdır. Bu sebepten dolayıdır ki belediye çalışmalarımızda şuurlu gençlerin yetiştirilmesi noktasındaki projeler önceliğimiz olacaktır.’dedi.

Sendikaları hakkında bilgi vererek sözlerine başlayan ve ziyaretten duyduğu ifade eden Akekmekçi ise: ‘ Bafra için sözü ve projesi olan her aday bizim için çok kıymetlidir. Asıl olan bu yarışta Bafra’nın kazanmasıdır. Biz hiçbir adaya ön yargılı olmadığımız gibi Saadet Partisini ve projelerini de yakından takip edeceğiz. Eğitim camiasından birisi olan Selçuk Yıldırım’a çıktığı bu yolda en hayırlı sonuçları diliyorum.’dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.