ŞEHİT SAVAŞ TOPAL İÇİN MEVLİD OKUTULDU

ŞEHİT SAVAŞ TOPAL İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bingöl-Muş karayolu’nun 16. Kilometresinde terör örgütü tarafında düzenlenen hain saldırıda şehit olan

A+A-

Jandarma Er Savaş Topal’ın ruhuna ithafen okutulan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programına katıldı. 

Alaçam’ın Yukarıelma Köyü, Şehit Savaş Topal’ın baba evinde okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid programına, Alaçam Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Garnizon Komutanı Duran Vuranok, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ayhan Meral, İlçe Müftüsü Ali Toprak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Sarı, İlçe Sağlık Müdürü Yakup Tan, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Radi Şen, Alaçam’ın Pelitbükü Sekecek Köyü’ne defnedilen Şehit Piyade Er Hasan Hüseyin Aydoğdu’nun babası Mustafa Aydoğdu, şehit yakınları ve köy halkı katıldı.

Başkan Zihni Şahin mevlit programından sonra Şehit Savaş Topal’ın babası Halil Topal ve Şehit Hasan Hüseyin Aydoğdu’nun babası Mustafa Topal ile bir süre sohbet ederek, acılarını paylaştı. Programdan ayrılırken de şehit yakınlarına ve şehidin annesi Emine Topal’a taziyelerini bildirdi.

Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Şehitlerimiz sahip olduğumuz değerlerin en özellerindendir. Şehitlerimize ve onların bizlere olan emanetlerine sahip çıkmak milli ve manevi görevimizdir. Bu cennet vatanı, aziz şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli miras kabul ediyor, bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yakınlarına Allah’tan sabır diliyoruz." Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.