ŞEHİT MUTLU CAN MEŞECİ İÇİN MEVLİD PROGRAMI DÜZENLENDİ

ŞEHİT MUTLU CAN MEŞECİ İÇİN MEVLİD PROGRAMI DÜZENLENDİ

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci için mevlidi şerif programı düzenlendi.

A+A-

Fevzi Çakmak Mahallesi Eyüp sultan 3. sokakta bulunan evinin önünde okutulan mevlidi şerif programına Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı  Hamit Kılıç, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay  Gökdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Fatih Özer, Bafra Ülkü Ocakları 2. Başkanı Recai Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid programında  Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ve müftülük imam hatipleri tarafından  Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

ehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-1.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-2.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-3.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-4.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-5.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-6.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-7.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-8.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-9.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-11.jpgehit-mutlu-can-meseci-icin-mevlid-programi-duzenlendi-12.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.