Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği`nden 72. program

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği`nden 72. program

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından şehitlerin ruhuna derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 72.si gerçekleştirildi.

A+A-

Mevlid Programına, geçmiş dönemi Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusret Yılmaz, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Dernek binasında gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına katılan geçmiş dönemi Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir konuşma yaptı. Kılıç konuşmasında, “Ebediyete intikal etmiş şehitlerimiz bu vatanın tapusudur, bu vatan onlara minnettardır. Kılıç tarihimiz boyunca Osmanlıdan, günümüze kadar vatanına ihanet etmiş olanlara Milletimiz gereken cevabı her zaman vermiştir, vermeye de devam edecektir. Bakara suresinde söylendiği gibi, “Allah yolunda ölenlere, ölüler demeyin bilakis onlar dirilerdir, fakat siz hissedemezsiniz” dedi. Konuşmanın ardından Mevlid-i Şerif yapılan ikramların ardından son buldu.

2-348.jpg3-282.jpg5-118.jpg6-065.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.