SEDDE PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK FİRMADAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

SEDDE PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK FİRMADAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in göreve geldiği ilk günden beri takip ettiği ve 3 yıldır proje çalışmalarını

A+A-

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof.Dr. Mustafa Var ekibinin yürüttüğü KIZILIRMAK SEDDE PROJESİ’ni gerçekleştirecek olan firma yetkilileri Başkan Şahin’i makamında ziyaret ederek bilgi verdi.

Ziyarete, Sedde projesi’ni yapımını gerçekleştiren firma olan Oğuzhan inşaatın Firma sahibi Mehmet Şerif,Şantiye şefi Ahmet Bazencir,İdari İşler Sorumlusu: İbrahim Oğuz katıldı.

Birinci etabındaki çalışmalar bütün hızıyla devam eden Kızılırmak Sedde Projesi hakkında bilgi veren Oğuzhan inşaatın Firma sahibi Mehmet Şerif Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e  Adaylığının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Tarihi günler yaşıyoruz. Bafra’mız 2023 yılına her yönüyle hazırlanıyor. Kızılırmak seddesi ve Kızılırmak ıslah projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Bu proje için çok emek verdik. Sürekli Ankara’da olduk. Bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte çok yoğun çalıştık. Bu projenin birinci etabı başladı. Ekonomik yönüyle de çok büyük bir yatırım. Hükümetimize, bakanlarımıza, Samsun milletvekillerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca 240 dönümlük alanda ise içerisinde dinlenme alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, Bafra Fuarı, Amfi tiyatro, suni kanal, nostalji bahçeleri, peyzaj alanları, botanik bahçeler, çocuk oyun alanları, çay bahçeleri,  Bafra evleri örnekleri, lokantalar, spor alanları gibi sosyal donatıların olduğu sayısız etkinlik ve çevre düzenlemelerinin bulunduğu yerlerimiz olacak. Kısacası Bafra önce Kızılırmak ile sonrada denizle buluşacak bu Samsun’un Karadeniz’in ve Türkiye’nin en önemli projelerinden biridir. Bafra’nın ekonomisine, turizmine, çevresine ve sosyal hayatına çok büyük katkı yapacaktır. Bafra’mızın ve insanlarımızın geleceği daha güzel olacaktır. Bugüne kadar hemşehrilerimi hiç mahcup etmedim. Verdiğimiz sözleri tuttuk. Bir sözümüzü daha tutmanın, hemşehrişerimin huzurunda rahat olmanın mutluluğu içindeyim. Bu muhteşem eser Bafra’mıza ve çok değerli halkımıza hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.