Seçmenlerden Bahadır Şahin'e Ankara'da Sesimiz Ol

Seçmenlerden Bahadır Şahin'e Ankara'da Sesimiz Ol

Kuşkayası ve Kösedik Mahallesi Seçmenleri Vekil Adayı Şahin'e Ankara'da Güçlü Sesimiz Olmanızı İstiyoruz 

A+A-

Kuşkayası ve Kösedik Mahallesi Seçmenleri Vekil Adayı Şahin'e Ankara'da Güçlü Sesimiz Olmanızı İstiyoruz 

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin,  Seçmenleriyle buluşmasındaki durağı 19 Mayıs ilçesindeki Kuşkayası ve Kösedik seçmenleriyle oldu.

28 Dönem Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, dediğimiz gibi bu yola Türkiye için, Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Varız Hazırız dedik, sahalara indik.

Vekil adayı Şahin, mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak, cadde cadde Büyük küçük Esnafı ve İşverenlerin ziyaret ederek neden niçin aday olduğumuzu anlatırken, sıkılmadık, öpülmedik el, kuçaklamadığımız vatandaşımız kalmayacak şekilde ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. 

Şahin, Kuşkayası ve Kösedik Mahallesi'ndeki  seçmenleriyle buluşmasında, size o kadar yakınım ki öz evladınız kardeşiniz çocuğunuz olarak Büyük Birlik Partisinden Milletvekili Adayı olarak karşınıza çıktık.
 
Şahin, Mevlav ne Eylerse, güzel eyler, Cumhur İttifakı ile birlikte girdiğimiz bu seçimde sandıkların başına oy atmaya gittiğiniz zaman eğer Büyük Birlik Partisine Oy atarsam ziyan, boşa gidecek diye bir derdiniz kaygınız kalmadı. Barajsız seçimde artık Tarihi Fırsat ayağınıza geldi, bu Tarihi fırsatı Milletvekili listesinde Hilal Gül logosu olan seçim pusulasının altına "EVET"  mührünü Büyük Birlik Partisine adına basmanızı istiyorum. Şahin, bu seçimde Cumhurbaşkanlığı için oylarınız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, ama Milletvekili oylarınız da Büyük Birlik Partisinde Öz evladınız kardeşiniz çocuğunuz olan Bahadır Şahin'e. 

Ankara'da sesimizin gür çıkması ve güçlü olması için genç dinamik enerjisi olan Milletvekillerin gelmesini istiyorsanız, Bahadır Şahin olarak ben karşınızdayım.
Problemler, sorunlar ve sıkıntılar nasıl çözülür iyi bilenlerdenim.

Şahin, Kuşkayası ve Kösedik seçmenlerimin sorunlarını, problemlerini ve sıkıntılarını iyi biliyor, Ankara'da nasıl çözüleceğini de  iyi biliyoruz.

Şahin, Şahin Ailesi olarak 40 yıldır Siyasetin içindeyiz, 2 dönem Bafra Belediye Başkanlığı 11 Ayda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan değerli Amcam Zihni Şahin'den çok şeyler öğrendik. 

Kaçak güreşmeyi sevmeyen bir tipimiz var diye Şahin, her zaman vatandaşımız için sahalarda olduk onlara faydalı olma adına Allah ömür güç verdikçe olmaya devam edeceğiz.

Bu seçimde fırsatı iyi değerlendirelim diyen milletvekili adayı Bahadır Şahin, 5 yıl da dizlerimizi dövmeye, kapıları gözeklemeye, telefonları beklemeye gerek olmadığını söyledi. Sizlerin derdiyle dertleşen, problemlerinize, sıkıntılarınıza melem ve ilaç olacak adaylara yönelin. Büyük Birlik Partisi olarak biz karşınızdayız, Ankara'da güçlü sesimiz, ayağımız olsun diyorsan Milletvekili oylarınız bu seferde Büyük Birlik Partisi olsun,Birlik olalım ki biterilim bu sefer bu işi dedi.

Şahin'in Kuşkayası ve Kösedik Seçmenleriyle buluşmasından sonra Elifli Mahallesi'nde Çileğiyle  Markalaşmış olan Çilek Üreticisi Bayram Ali Kadıoğlu'nu ziyaret ederek bu yola çıktığını Bafra'nın büyüğü abisi olarak desteğini istediğini söyledi.

secmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol.jpgsecmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol-001.jpgsecmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol-002.jpgsecmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol-003.jpgsecmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol-004.jpgsecmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol-005.jpgsecmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol-006.jpgsecmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol-007.jpgsecmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol-008.jpgsecmenlerden-bahadir-sahine-ankarada-sesimiz-ol-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum