Sarıkamış Şehitleri Bafra'da Anıldı

Samsun'un Bafra ilçesinde Sarıkamış şehitleri, harekatın 108. yıl dönümünde Bafra ilçesine bağlı  Kapıkaya Paraşüt tepesinde  yapılan etkinliklerle anıldı.

A+A-

Samsun'un Bafra ilçesinde Sarıkamış şehitleri, harekatın 108. yıl dönümünde Bafra ilçesine bağlı  Kapıkaya Paraşüt tepesinde  yapılan etkinliklerle anıldı.


Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (BAFİMDER) düzenlediği “Sarıkamış Şehitleri” anma programı, Bafra'nın Kapıkaya Mahallesi'nde protokol ve imam hatip öğrencilerinin katılımıyla "Sarıkamış'tan Kapıkaya'ya" temasıyla yapılan etkinliklerle anıldı.

Program saygı yürüyüşü ile başladı. Kapıkaya Paraşüt tepesinde ise konuşmalar yapıldı. Eğitimci Fatih Hatipoğlu Sarıkamış Şehitleri hakkında anlamlı bir konuşma yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Bir hafızın Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra Bafra İmam Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİMDER) Başkanı Hüseyin Dursun yaptığı konuşmada,’’108 yıl önce bu toprakların kazanılmasında çok büyük emekleri olan Sarıkamış şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz”dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise yaptığı konuşmada Sarıkamış Şehitleri hakkında ve Sarıkamış ile ilgili bilgiler aktardı.

Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın tüm şehitlerimiz için yaptırdığı duanın ardından ikramlar yapıldı.

Programa Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

sarikamis-sehitleri-bafrada-anildi.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-001.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-002.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-003.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-004.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-005.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-006.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-007.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-008.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-009.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-010.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-011.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-012.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-013.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-014.pngsarikamis-sehitleri-bafrada-anildi-015.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.