SAMSUNUMUZ 2023’DE DAHA GÜZEL OLACAK DAHA GELİŞMİŞ OLACAKTIR

SAMSUNUMUZ 2023’DE DAHA GÜZEL OLACAK DAHA GELİŞMİŞ OLACAKTIR

AK Parti Samsun İl başkanlığının düzenlediği 78.il danışma meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantı İstiklal marşımızın okunması ile başladı.

A+A-

İl Danışma Meclisi toplantısının basına açık bölümünde AK Parti Samsun İl başkanı Av. Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun milletvekili Fuat Köktaş ve AK Parti Genel Başkan yardımcısı Çiğdem Karaaslan birer konuşma yaptılar.   

EZANIMIZA BAYRAĞIMIZA MİLLETİMİZE VE DEVLETİMİZE SEVDALIYIZ.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmasına  “ Biz Ak Parti olarak büyük bir aileyiz. Bizler,  mutluğu ve üzüntüyü birlikte paylaşan ve yaşayan Türkiye sevdalılarıyız. Bizler makam ve mevkisi ne olursa olsun cumhurbaşkanımız, genel başkanımız ve reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz. Bizler Kuran’ımıza âşık, ezanımıza sevdalı, bayrağımıza tutkun, milletimize sadakatle bağlı, ümmetin ve milletin sesi ak kadrolarız.” Sözleriyle başladı.

2023 -2053-2071 HEDEFLERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizin ve hepimizin önüne koyduğu 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için son nefesimize kadar gayret ve mücadele edeceğiz. Bunun için 31 Mart 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde büyükşehir ile birlikte 18 belediye başkanlığını kazanmak ve cumhurbaşkanımız genel başkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Samsun olarak hediye etmek istiyoruz. Bu zaferi birlik ve beraberlik içinde birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum. “ dedi.

SAMSUNUMUZ 2023’DE DAHA GÜZEL OLACAK DAHA GELİŞMİŞ OLACAKTIR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Hizmet ve gönül belediyeciliği anlayışı ile samsunumuzu 2023 yılına hazırlamak için çalışıyoruz. bu amaçla şehircilik ve kent estetiği, ulaşım, çevre, turizm, spor, bilim, sanayi, tarım, gibi alanlarda çok önemli ve büyük projeleri hayata geçireceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Samsunumuzun bugünü güzeldir. 2023’de daha güzel olacaktır. Samsunumuz gelişmiştir. 2023’de daha çok gelişmiş olacaktır. Samsunumuz ileri gitmiştir. 2023’de daha çok ileri gidecektir.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Samsunumuzu bugünün güzelliklerine, gelişmişliğine ve ilerlemesine büyük katkılar yapan milletvekilimiz ve büyükşehir eski belediye başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Bey’e çok teşekkür ediyorum. Samsunumuzun genel ve yerel hizmetlerle donatılmasını sağlayan başta cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, hükümetlerimize, bakanlarımıza, Samsun milletvekillerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımıza kısacası siyasi irademize çok teşekkür ediyorum. Geçmişten bu yana samsunumuzda görev yaparak taş üstüne taş koyan belediye başkanlarımıza, siyasilerimize, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Vefat edenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum. Ortak akıl, istişare, uyum içinde çalışmayı esas alıyoruz. Genel başkan yardımcımız, il başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız ile samsunumuzda sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, üniversitemiz ve toplumumuzun tüm kesimleriyle bir ve beraber oluyoruz. Ziyaretler yapıyoruz. Bunu devam ettireceğiz. “ Dedi.

2-671.jpg3-569.jpg

 

 

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.