SAMSUNSPOR’DA ŞOK İSTİFA

SAMSUNSPOR’DA ŞOK İSTİFA

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli istifa ettiğini açıkladı.

A+A-

Çok zor bir dönemde ve çok zor şartlar altında başlayıp ve yaklaşık 4 ay süren hayallerinin takımı Samsunspor’daki Futbol Şube Sorumluluğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden bugün itibariyle istifa ettiğini belirten Ali Kemal Gedikli, “Benim Samsunspor’da bundan sonraki süreçte görev yapmam gibi bir durumum söz konusu değildir.

Şartların bu şekilde tecelli ettiği bu noktada kulübünün önünü açmak ve daha fazla bu noktada kalmamak adına inisiyatif kullanarak istifamı sunuyorum. Çok detaylı bir açıklama yapmayacağım. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte kişiselde olsa, kurumsal anlamda da olsa detay açıklaması yapmayı uygun bulmuyorum. Başladığım günden bugüne oluşturduğum çizgide devam eden sürecimi aynı çizgiyi koruyarak sonlandırıyorum. Bundan sonrası için futbol takımıma ve teknik ekibime başarılar diliyorum. Tüm kalbimin onlarla olduğunu iletmek istiyorum” dedi.


İstifasını noter kanalıyla kulübe bildireceğini ifade eden Gedikli, “Benim Samsunspor’a olan hassasiyetim detaylı bir açıklama yapmayı gerektirmiyor. Başladığım çizgim aynı şekilde devam edecektir. İstifamın Samsunspor’un almış olduğu sonuçlarla alakası yoktur. Samsunspor’un başarısız bir süreç yaşadığını düşünmüyorum. Bulunduğum noktada sağlıklı şartlarda görevime devam edebilme sürecini göremedim ve devam etmek istemiyorum. Dolayısıyla da kulübüme zarar vermek de istemiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.