Samsunspor'da mental hazırlık

Samsunspor'da mental hazırlık

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, antrenmanlar öncesi futbolcularla bir araya gelerek, kısa kısa toplantılar yapıyor.

A+A-

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, antrenmanlar öncesi futbolcularla bir araya gelerek, kısa kısa toplantılar yapıyor. Bu sezon Samsunspor'un üst lige çıkması için yoğun uğraş veren tecrübeli teknik adam, oyuncularından da sadece hedefe odaklanmalarını istiyor. Takımı sadece fiziksel olarak değil, mental olarak da karşılaşmalara hazırlamaya çalışan İrfan Hoca ve ekibi gözlerini oyuncuların üzerinden ayırmıyor.

KILIÇ GÖZ DOLDURDU

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör İrfan Buz'un 'yeni transferimiz' diye nitelediği başarılı futbolcu Samed Hakan Kılıç, Gümüşhanespor karşısında oynadığı başarılı futbolla göz doldurdu. Takım 9 kişi kaldıktan sonra Teknik Direktör İrfan Buz tarafından hamle oyuncusu olarak oyuna dahil olan Samed Hakan Kılıç, sergilediği performansla hocasından takdir alırken, etkili futbolunu bir de golle süslemişti. İrfan Buz'un, Samed Hakan Kılıç'a çok güvendiği öğrenilirken, zorlu lig sürecinde yetenekli futbolcudan maksimum seviyede faydalanmak istediği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.