Samsunspor,da Engin Korukır dönemi

Samsunspor,da Engin Korukır dönemi

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Teknik Direktör Engin Korukır ile anlaştıklarını belirtti.

A+A-


PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Samsunspor, Ümit Özat’ın istifa etmesinden sonra boşalan teknik direktörlük koltuğu için sezon başında Şanlıurfaspor’u çalıştıran Teknik Direktör Ergin Korıkır ile anlaşmaya vardı. Akşam antrenmanı sonrasında açıklamalarda bulunan Metin Ateş, hoca konusunda kulüp başkanının Korukır ile anlaştığını ve yarın takımın başında göreve başlayacağını açıkladı.
Antrenman devam ederken gazetecilere açıklamalarda bulunan Ateş, “Teknik Direktör konusunda Engin Korukır hocamız ile Başkanımız Erkurt Tutu anlaşmıştır. Tahmin ediyorum, ya bu akşam ya da sabah Samsun’da olacak. Yarından itibaren de takımla beraber antrenmanlara başlayacak. Kaç yıllık anlaşma olduğunu bilmiyorum ama tahmin ediyorum ki yıl sonuna kadar süren bir anlaşma olacak. Yardımcı Antrenörümüz Kenan Yelek ve Kaleci antrenörümüz Yunus Şenocak da yine teknik ekibin içerisinde olacaklar. Onlardan ayrı gayrımız yok bizim. Transfer konusunda ise CAS’tan hala duruşma tarihi gelmedi. Büyük ihtimalle bundan sonra da olmayacak. Mevcut futbolcu arkadaşlarımızla yıl sonuna kadar devam edeceğiz. İnşallah bir Play-off yakalarız” dedi.
SAMSUNSPOR YAĞMUR ALTINDA ÇALIŞTI
Ligin 20. haftasında kendi sahasında Karşıyaka ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı ekip, bu maçın çalışmalarına akşam saatlerinde yaptığı tek antrenman ile devam etti. Yağmur altında Antrenör Kenan Yelek önderliğinde düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan akşam antrenmanı daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti. 2 gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada taktik çalışmasının ardından tam sahada yapılan çift kale maçla sonlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.