Samsunspor'da 3 Puan Sevinci

Samsunspor'da 3 Puan Sevinci

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, sahalarında 2-0 kazandıkları Tetiş Yapı Elazığspor maçına ilişkin,

A+A-

"Bu maç 3 puandan daha fazlasını kazandırdı. Özellikle puan dışında ortaya çıkan enerji muhteşem oldu." dedi.

Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, futbolcuların kazanma adına sahada bir karakter koyduğunu söyledi.

Samsunspor'un taraftarları ile bütünleşince her takımı yenebilecek güçte olduğuna işaret eden Durmuş, şöyle devam etti.

"Bu maç 3 puandan daha fazlasını kazandırdı. Özellikle puan dışında ortaya çıkan enerji muhteşem oldu. Peş peşe 3 günde iki maç oynadık. Bu takımlar ligin en iyi takımları. Tetiş Yapı Elazığspor takımının 7 haftadır puan kaybetmemesi ve bizim ligde bulunduğumuz durum açısından çok stresli bir maçtı. Yani maça iyi başlamak önemli değil, bunu maçın her dakikasında ortaya koyabilmek, birlikte hareket etmek çok değerliydi. Bu konuda çok zaman ve efor harcadık. Oyuncularımız kazanmak adına önemli bir karakter ortaya koydu. Onlara sonsuz teşekkür ediyorum." 

Durmuş, maçı hak ettiklerini vurgulayarak, ligde alt sıralardan hızla uzaklaşmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

- Kalpar: "Bu sonucu gerçekten de beklemiyordum"

 

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, takımını özellikle ilk yarıda tanıyamadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ama ikinci yarıda daha istekli ve istediğini yapan bir çizgideydik. 2-0 mağlup durumdaki takımın bunun altından kalkması çok kolay değil. Ofansif yönde de bal yapamadık. Buradan mağlup ayrılıyoruz, bu sonucu gerçekten de beklemiyordum. Ama oyuncuların ürkekliği ve korkaklığı bize 2-0 mağlubiyeti getirdi. Bu maçtan ders çıkartacağız. Eğer biz yukarıyı yakalayacaksak içeride ve dışarıda kazanma arzusu ve inancında olmamız lazım." 

 
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.