SAMSUNSPOR TAKTİK ÇALIŞTI

SAMSUNSPOR TAKTİK ÇALIŞTI

Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Kırmızı-beyazlı takım günü tek idmanla geçirdi. Sabah saat 10.30'da yapılan idman düz koşu ile başladı, ardından 5'e 2 orta oyunu oynandı ve son olarak ta pazar günkü maçın provasına geçildi. Teknik direktör Erhan Altın çift kale maçta oyuncularını sık sık uyardı. İdmanın bitiminde ise teknik patronumuz oyuncularına frikik ve penaltı çalışması yaptırdı. 
İdmana hasta olan Şaban, sakatlığı süren Şenol ve izinli olan Musa Aydın katılmazken, N'sumbu ve Musa Sinan düz koşu yaptı. 5'e 2 oyununda Lokman'ın bacağının arasından topu geçiren takım timsah sevinci yaparak idmana renk kattı.

KURBAN KESİLDİ
Samsunspor'a gönül veren taraftarlarından ETSA'nın yönetim kurulu başkanı Orhan Kutur, idman öncesi takımımıza kurban kesti. Eski müftülerden M. Ali Kaplan'ın duaları eşliğinde kesilen kurbanın kanı futbolcuların alın ve ayakkabılarına sürüldü. Orhan Kutur, takımın üzerindeki kara bulutların dağılması için herkesin dua ettiğini belirterek, "Biz de hocamızla birlikte böyle bir organizasyon düşündük. İnşallah kurbanımız ve dualarımız kabul olur" diye konuştu.

ŞENOL HOCA 50 YAŞINDA
Samsunspor kaleci antrenörü Şenol, 50 yaşına girdi. Teknik heyet ve futbolcular idman bitiminde yenilen yemekte Şenol hocaya sürpriz yaş günü hazırladı. Yemekhanede yapılan yaş gününde futbolcular Şenol hocaya yaş günü pastasını ikram ettiler. Şenel Hoca oyuncularına teşekkür ederek, "Unutulmamak ve sevilmek çok güzel duygu. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN TEKİN'E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Samsunspor'a maddi manevi desteklerini esirgemeyen Tekkeköy Belediye Başkanımız Hayati Tekin'i İkinci Başkan Recep Hun, Altyapı Sorumlusu Mehmet Bank ve Genel Koordinatör Hasan Şengün makamında ziyaret etti. Recep Hun, Belediye Başkanı Hayati Tekin'e, kulübün renklerinden oluşan porselen futbol topu hediye etti. 
Başkan Hayati Tekin ise Samsunspor'un kente katkıları nedeniyle kulübe Ulu Önder Atatürk'ün Selanik’te doğduğu evin maketini hediye etti. Başkan Tekin, desteklerinin hep süreceğini belirterek, "İyi yolda gidiyorsunuz. Her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu hafta Şanlıurfaspor'u yeneceğiz. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.