Samsunspor Puansız Dönüyor

Samsunspor Puansız Dönüyor

1461 Trabzon, zorlu Samsunspor maçında 3 puanı 2 golle alırken, karşılaşma sonrasında Trabzonlu futbolcular büyük sevinç yaşadı.

A+A-

1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, özellikle maçın 2. yarısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek “Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Futbolcularımın hepsini kutluyorum. Bundan sonra artık kümede kalma derdi yerine üst sıralarda olma mücadelesi vereceğiz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Samsunspor’a da başarılar dilerim” dedi.
1461 Trabzonlu futbolculardan Göksu ve Yusuf ise “Güzel bir dakikada golü bulduk. Arkadaşlar olarak maçta iyi mücadele ettik. Bu galibiyeti aynı zamanda Akçaabatlılar’a da hediye ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş ise maçta öne geçmelerine rağmen galibiyeti ve beraberliği koruyamadıklarını ifade ederek “Golü attıktan sonra yaptığımız hatalar sonucu 2 gol yedik. Bu bizim için beklenmeyen bir durumdu. Galibiyeti düşünürken, bir anda beraberlik ardından da mağlubiyet golü geldi. Skoru koruyamadığımız için taraftarlarımız adına üzgünüz. Artık bundan sonraki maçlarımıza bakmak durumundayız” diye konuştu.
Samsunsporlu futbolcular Şaban ve Canberk ise puansız Samsun’a döndükleri için çok üzgün olduklarını belirttiler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.