Samsunspor İle Elazığspor 17. Kez Karşılaşacak

Samsunspor İle Elazığspor 17. Kez Karşılaşacak

Samsunspor İle Elazığspor 17. Kez Karşılaşacak

A+A-

PTT 1. Lig’in iddialı iki takımından Samsunspor ile Elazığspor ligin 10. haftasında yarın karşı karşıya gelecek.
Geçen hafta kazanamayan ve haftaya puan kayıplarıyla giren iki takım, yarın saat 18.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacaklar. Daha önce iki takım arasında oynanan 16 resmi müsabakanın 9’unu Samsunspor kazanırken, 3 maçı da Elazığspor önde bitirdi. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki ilk resmi müsabaka 1975-76 sezonunda Samsun’da oynandı. Karşılaşmayı ev sahibi takım Samsunspor 4-0’lık skorla kazandı. İki takım son kez ise geçen sene PTT 1. Lig rövanş maçında karşı karşıya geldi. 14 Mart tarihinde Elazığ’da oynanan maç golsüz beraberlikle sonuçlandı.
Elazığ’da oynanan 8 müsabakanın 3 ‘ünü Samsunspor kazanırken, Elazığspor ise 2 kez sahadan galip ayrılabildi. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
İki takımın birbiriyle oynadığı 16 resmi müsabakada bugüne kadar toplam 36 gol atıldı. Bu gollerden 23’ünü Samsunspor atarken, Elazığspor ise rakip fileleri 13 kez havalandırdı.
Karşılaşma öncesinde Elazığspor 9 haftada aldığı 5 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 18 puanla 3. sırada yer alıyor. Konuk takım Samsunspor ise 9 haftada aldığı 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 16 puanla ligin 4. sırasında kendine yer buluyor.
Yarın Elazığ Atatürk Stadında 18.00’de karşılaşacak iki takımın maçını hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.