Samsunspor Hazırlık Maçında Van Maçından Galibiyet İle Ayrıldı

Samsunspor Hazırlık Maçında Van Maçından Galibiyet İle Ayrıldı

Erzurum kampındaki ikinci hazırlık maçını Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayan Samsunspor sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

A+A-


Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Gökhan Meral, Aytaç Sulu, Yalçın Kılınç, Samed Hakan Kılıç, Oğuz Gürbulak, Enes İslam İlkin, Samet Asatekin, İlyas Kubilay Yavuz ve Atabey Çiçek onbiri ile sahaya çıkan takımımız, ilk yarıyı Enes İslam İlkin ve İlyas Kubilay Yavuz’un golleriyle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Nuri Terliksiz, Ercan Yazıcı, Ramazan Çevik, Bünyamin Cesur Karataş, Onur Eriş, Bahattin Köse, Özcan Delibaş ve Ahmethan Köse oyuna dahil oldu.

İkinci yarıda Samet Asatekin’in golü ile takımımız karşılaşmayı 3-2 kazandı. Van Büyükşehir Belediyespor’un gollerini ise Batuhan Er ve Timuçin Aşcıgil kaydetti.

Karşılaşmayı Ahmet Turan Timuroğlu, Ahmet Bingöl ve Yakup Keçeci yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Engin Atmaca görev aldı.

Maçın 84’üncü dakikasında rakip oyuncu tarafından ayağına darbe almasından dolayı sakatlanarak oyundan çıkan Ramazan Çevik’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

samsunspor-hazirlik-macinda-van-macindan-galibiyet-ile-ayrildi-3.jpgsamsunspor-hazirlik-macinda-van-macindan-galibiyet-ile-ayrildi-7.jpgsamsunspor-hazirlik-macinda-van-macindan-galibiyet-ile-ayrildi-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.