Samsunspor çalışıyor.

Samsunspor çalışıyor.

Samsunspor, pazar günü saat 20.00’da kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı akşam antrenmanı ile devam etti.

A+A-

2 saat süren akşam antrenmanı düz koşu, dinamik ısınma hareketleri ve 5’e 2 top kapma çalışması ile başladı. Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Ümit Özat, 5’e 2 top kapma çalışmasından sonra takımı ikiye ayırarak yan top çalışması yaptırdı. İdman, yan top çalışmasının ardından yarı sahada yapılan çift kale maç ile sonlandı. 
Antrenman öncesinde takımı izlemeye gelen Samsunspor Kulüp başkanı Erkurt Tutu, sahaya girerek futbolcularla bir süre sohbet etti. Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Ümit Özat, antrenman esnasında deneyimli futbolcular Musa Aydın ve Mustafa Sevgi ile sık sık özel olarak ilgilendi.
Öte yandan, uzun süredir sakatlık problemi nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Taha Yalçıner’in Samsun’a geldiği ve tedavisine burada devam edileceği öğrenildi. Akşam antrenmanına sakatlıkları bulunan İvanov ve Taha’nın dışında ayak bileğinden sakatlanan genç stoper Ercan da katılmadı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.