SAMSUNSPOR, BUCASPOR’A HAZIRLANIYOR

SAMSUNSPOR, BUCASPOR’A HAZIRLANIYOR

Hafta sonu 19 Mayıs Stadyumu'nda Bucaspor'u konuk edecek olan Samsunspor, bu maça 'mutlak galibiyet' parolasıyla hazırlanıyor.

A+A-

Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen idman kültür fizik hareketleriyle başladı. Ardından dar alanda topla hareket çalışmasına geçildi. Orta alanda yeniden yapılan kültür fizik çalışması sonrası taktik ağırlıklı çift kale maç oynandı. İdmana izinli olan Adem Sarı ve sakatlığı nedeniyle MR'ı çekilen Ozan katılmadı. Hafif sakatlıkları bunan Lokman, Uğur Tülümen ve İlyas, düz koşu yaptı. Musa Sinan ve N'sumbu takım çalışmasına katıldı. Almanya'dan dönen Adem Sarı çarşamba günü idmanlara başlayacak.

ROBERTS'TEN GOL SÖZÜ
Öte yandan, Ankaragücü maçında gol orucunu bozan Roberts, Bucaspor maçı için gol sözü verdi. Şansızlığını kırdığını belirten Roberts, "Üzerimdeki baskı azaldı. Attığım gol bana moral verirken, hırslandırdı da. Bucaspor maçında yine gol atacağım ama bu kez kazanacağız" dile yonuştu.

MUSA'YI HIRS BASTI
Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Musa Sinan artık takımla birlikte çalışıyor. İdmanlardaki hırsıyla dikkat çeken Musa Sinan, "Tamamen iyileştim. Şimdi çok çalışıp yeniden formayı kapmak istiyorum" diye konuştu.

YENİ TOPLAR GELDİ
Türkiye Futbol Federasyonu'nun kış sezonunda kullanılmak üzere gönderdiği turuncu renkteki toplar kulübe ulaştı. Kırmızı-beyazlı takım ilk kez turuncu toplarla idman yaptı. Bucaspor maçının turuncu toplarla oynanacağı öğrenildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.