SAMSUNSPOR BERABERLİĞE ABONE OLDU

SAMSUNSPOR BERABERLİĞE ABONE OLDU

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligde oynadığı 11 maç sonucunda 8 kez berabere kalarak ligin en fazla berabere kalan takımı oldu.

A+A-

Samsunspor oynadığı 11 maçta TKİ Tavşanlı Linyitspor, Kartalspor, Boluspor, Denizlispor, Tortu Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Karşıyaka ve Manisaspor ile berabere kalırken, Çaykur Rizespor ve Adanaspor’a yenildi. Samsunspor tek galibiyetini ise deplasmanda Göztepespor’a karşı aldı.
Kırmızı-beyazlı takım 11 hafta sonrasında rakip filelere 13 gol atarken, kendi kalesinde de 14 gol görerek 11 puanla 15. sırada kendine yer buldu. Buna göre Mahamoudoy Kere rakip filelere 4 gol atarak takımın en çok gol atan oyuncusu olurken, bunu sırasıyla Musa Sinan Yılmazer 3 gol, Hakan Arslan ve Lokman Gör 2 gol, Adem Sarı ve Musa Aydın da 1’er gol ile takip ediyor. Samsunspor ligde son oynadığı Karşıyaka ve Manisaspor ile golsüz berabere kaldı. 
Samsunspor’un oynadığı maçlar; Samsunspor: 1-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 1, Göztepe: 0-Samsunspor: 1, Kartalspor: 2-Samsunspor: 2, Samsunspor: 2-Boluspor: 2, Çaykur Rizespor: 1-Samsunspor: 0, Samsunspor: 2-Denizlispor: 2, Torku Konyaspor: 2-Samsunspor: 2, Samsunspor: 1-Kayseri Erciyesspor: 1, Adanaspor: 3-Samsunspor: 2, Samsunspor: 0-Karşıyaka: 0, Manisaspor: 0-Samsunspor: 0.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.