SAMSUNLU YAZARLAR 11. ANKARA KİTAP FUARI'NDA BULUŞACAK

SAMSUNLU YAZARLAR 11. ANKARA KİTAP FUARI'NDA BULUŞACAK

Türkiye'nin muhtelif yerlerinde geleneksel olarak açılan kitap fuarlarının bir yenisi daha Ankara'da açılıyor.

A+A-

. Fuarda Samsun ve Bafralı şair ve yazarlardan Bafra Küsader Başkanı öykü yazarı ve şair Gülseren Akdaş, Samsun'dan Asude Mert, İbrahim Coşar ve Zekeriya Çavuşoğlu da yer alacak.

11. Ankara Kitap Fuarı 06- 15 Ocak 2017 tarihlerinde ATO Kongre Fuar Alanı'nda gerçekleşecek. Tunç Yayıncılık Sahibi Ahmet Hakan Tunç konuyla ilgili şöyle dedi:

"Değerli şair ve yazarlarımızla kısmetse bu defa 11. Ankara Kitap Fuarı'nda buluşacağız. Edebiyat ve kültüre; şair ve yazarına değer veren Tunç Yayıncılık anlayış ve sorumluluğuyla bir araya geleceğiz. Yazarlarımız bol ve bereketli satışlar diliyoruz."

Kitap Fuarı'na katılacak şair ve yazarlar ise şöyle: Kuloğlu Ömer, Damla Günay Demirel, Beyhan Ünal, Sacide Boran, Fatma Melek Boral, Muhlis Şutanrıkulu, Olcay Kasımoğlu, Süheyla Arıkan, Zekeriya Çavuşoğlu, Kadri Durgut, Ayfer Koç, Hatice Ergen Çakır, Gülfer Ceylan, Dilşade Güngör, Ali Hoyrat, Rabia Barış

Oktay ZERRİN- Bafra

samsunlu-yazarlar-11.-ankara-kitap-fuarinda-bulusacak.jpgsamsunlu-yazarlar-11.-ankara-kitap-fuarinda-bulusacak-001.jpgsamsunlu-yazarlar-11.-ankara-kitap-fuarinda-bulusacak-002.jpgsamsunlu-yazarlar-11.-ankara-kitap-fuarinda-bulusacak-003.jpgsamsunlu-yazarlar-11.-ankara-kitap-fuarinda-bulusacak-004.jpgsamsunlu-yazarlar-11.-ankara-kitap-fuarinda-bulusacak-005.jpgsamsunlu-yazarlar-11.-ankara-kitap-fuarinda-bulusacak-006.jpgsamsunlu-yazarlar-11.-ankara-kitap-fuarinda-bulusacak-007.jpgsamsunlu-yazarlar-11.-ankara-kitap-fuarinda-bulusacak-008.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.