SAMSUNLU İŞADAMLARI TAŞIN ALTINA ELLERİNİ KOYMAYA HAZIR

SAMSUNLU İŞADAMLARI TAŞIN ALTINA ELLERİNİ KOYMAYA HAZIR

SAMMEY Yönetim Kurulu Başkanı ve ERÇAL Grup Gayrimenkul ve İştirakçiler

A+A-


Takip Sorumlusu-Danışmanı-Firma Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kasap ile SAMKON Genel Başkanı,ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı Samsun’da bir araya geldi.

Samsun Tekkeköy’de bulunan ERÇAL GRUP PLAZA’da bir araya gelen Samsunlu İşadamları yoğun iş temposu hakkında sohbet ettiler.

 Sohbetin peşinden ise Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konferadasyonu (SAMKON ) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı İşadamı Ahmet Kasap’ı 10-11-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan 'Samsun Buluşması'na.’’ davet etti.


SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, İşadamı Ahmet Kasap’ı 10-11-12 Mayıs  tarihleri arasında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak olan 'Samsun Buluşması'na davet ederek, "Kurulduğumuz günden bu yana, Samsunlu hemşeri derneklerini tek çatı altında birleştirmeye özen gösterdik. Geldiğimiz noktada, federasyonumuza üye 350'in üzerinde dernek var. Bizden başka 5 federasyon daha kuruldu. Biz istiyoruz ki, Samsunlular tek çatı altında bir araya gelsin. Bunun için SAMKON olarak bu federasyonlarla görüşerek konfederasyon oluşturduk.  Bu çalışmalarımızın asıl amaçlarından birisi ise Samsun ve Bölgesi için neler yapabiliriz. Samsun için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bizler Aşcı ailesi olarak Samsun ve Bölgesine 9 Milyon Türk Lirasına mal olan Merhum Babamız Şevket Aşcı adına Turizm Fakültesi kazandırdık. Helali hoş olsun. Samsun’un her konusunda üstümüze düşen her görevde hazır olduğumuzu belirtmek isterim.’’dedi.

SAMMEY Yönetim Kurulu Başkanı ve ERÇAL Grup Gayrimenkul ve İştirakçiler Takip Sorumlusu-Danışmanı-Firma Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kasap İSE,’’İlk başta bu nazik ziyaretinizden ve davetinizden dolayı teşekkür ederim. Bizlerde Samsun ve Bölgesi için yıllardır bir mücadele veriyoruz. SAMMEY’de 22 ortakla Samsun’u Türkiye ve Dünyaya tanıttık. Hem Tanıtım, Hem de Ekonomik olarak Samsun’a katkı sağlamaktayız. Şu anda ise ERÇAL GRUP’ta yapmış olduğumuz çalışmalarla takdire şayan işler yapıyoruz. Eğer söz konusu Samsun ise gerisi teferruattır. Her şey bu güzel şehrimiz içindir. Elimizi çekinmeden taşın altına sokmaya hazırız ve de soktuk.’’diyerek sözlerini tamamladı.


Ziyarette ayrıca Bafra  Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, SADEF Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Dursun , SADEF Genel Sekreteri Yıldıray Baş, SADEF İstihbarattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Osman Öğütcü,  SADEF 6. Bölge Başkanı Köksal Akman, SADEF 1.Bölge Başkanı Halil Katı, Ziyarette ayrıca İSDEF Genel Başkanı Fikret Bıyık, ASTAŞ JUKİ Samsun Bölge Sorumlusu Selçuk Aşcı hazır bulundu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.