SAMSUNLU İŞ ADAMLARI TİRİT GECESİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

SAMSUNLU İŞ ADAMLARI TİRİT GECESİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çebiboom İnşaat, Berna İnşaat ile Ünsallar Parke’nin sponsorluğunda düzenlenen yöresel Tirit Gecesi’nde Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren Samsunlu işadamları bir araya geldi.

A+A-

Güveniş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Çerkezköy Samsunlular Derneği’nde düzenlenen Yöresel Tirit Gecesi’ne Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren Samsunlu iş adamlarının yanı sıra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Eski Başkanı İsmail Akın, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mikail Ünlü ile davetliler katıldı.
Yöresel Tirit Gecesi’nde Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Musa Kavlak ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri misafirlerini tek tek karşılayarak yakından ilgilendiler. Programda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Musa Kavlak, davete katılan Samsunlu iş adamlarına teşekkür ederek, buna benzer etkinlikleri bundan sonraki süreçte de sürdüreceklerini söyledi.
Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak hemşehrilerinin sorunlarını çözüme kavuşturmak, iyi ve kötü günlerinde hemşehrileriyle bir arada olabilmek adına dernek olarak yola çıktıklarını söyleyen Kavlak, “Bugün de Samsunlu iş adamlarıyla bir arada bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Birlik ve bütünlük içerisinde hareket ediyoruz, bundan sonra da birlik ve bütünlük içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı. Tüm Samsunlulardan derneğe sahip çıkmalarını isteyen Kavlak “Derneğimize sahip çıktıkça derneğimiz büyüyecek, Derneği bizler kurduk ama yaşatacak olan sizlersiniz. “ diye konuştu.
Programda konuşan Samsunlu İş adamlarından Erol Buz, programda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek “Bu güzel programda tüm Samsunlular olarak aynı havayı solumaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu gibi etkinliklerin bundan sonraki süreçte de devam etmesini diliyorum.’’ Dedi. Erol Buz, Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine değinerek, meclis üyesi adayı olarak seçimlere gireceği 4’ncü grupta hemşehrilerinden destek istedi.
MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol da programda bir konuşma gerçekleştirerek hemşehrilerine seslendi. Derneklerin esas görevinin hemşehrilerini bir araya getirerek acıyı ve mutluluğu paylaşmak olduğunu ifade eden Varol, “Ancak birçok dernek bu hedefin dışında görülüyor. Samsunlular Derneği’nin esas dernek amaçlarına uygun faaliyet göstermesini diliyorum, bunu da başaracağına inanıyorum’’ diye konuştu. Derneklerin siyasi partilerden uzak durması gerektiğini kaydeden Varol “Bazı dernekler de seçim dönemlerinde oy deposu olarak görülüyor Bu anlayıştan her zaman için uzak durmak gerekiyor. Bizler Samsunlular Derneği çatısı altında Samsun’un güzelliklerini yaşatalım’’ Dedi. Hayri Varol’un ardından AK Parti Kapaklı Meclis Üyesi Ruhi Özden kısa bir konuşma yaparak, programda yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuşmaların tamamlanmasının ardından misafirlere yöresel tirit ikramı yapıldı. İkram sonrasında da Yöresel Tirit Gecesi sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.