SAMSUNLU GENÇLER DÜNYA ŞAMPİYONU

SAMSUNLU GENÇLER DÜNYA ŞAMPİYONU

Haydar Aliyev O-Sport Dünya Şampiyonası’na katılan Samsunlu 3 sporcu büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu oldu.

A+A-

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 7-11 Mayıs tarihleri arasında yapılan Haydar Aliyev O-Sport Dünya Şampiyonası’na katılan Samsunlu 3 sporcu büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu oldu. 
Eski Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in doğum yılı anısına 7-11 Mayıs tarihleri arasında Bakü’de organize edilen Haydar Aliyev O-Sport Dünya Şampiyonası’na katılan Samsunlu 3 sporcu, tüm rakiplerini yenerek kategorilerinde dünya şampiyonluğu elde etti. Türkiye’den sadece 7 sporcunun birincilik elde ettiği şampiyonada Samsun’dan katılan 3 sporcu da sergiledikleri başarılı performans sonucunda ay-yıldızlı bayrağı göndere çektirdi.
Şampiyonada 48 kilogram’da Kadriye Durmuş, 56 kilogram’da Emre Kadir Gök ve 34. kilogramda da katılan Yunus Erçin, kendi kategorilerinde rakiplerini tek tek yenerek şampiyonluğa uzandı. Arlı Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Antrenörü Özgür Arlı, şampiyonaya iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Elde edilen başarıdan dolayı mutluyuz. Türkiye’den 7 sporcu bu şampiyonada birincilik elde etti. Samsun’dan katılan 3 sporcu da üstün performans sonucunda şampiyon oldu. Sporcularımız kutluyorum. Onların başarılıların devamı gelecek” dedi.
Kendi kategorilerinde daha birçok başarıya imza atmak için sürekli çalıştıklarını ifade eden şampiyonlar Kadriye Durmuş, Emre Kadir Gök ve Yunus Erçin, elde ettikleri başarıları ailelerine ve antrenörleri Özgür Arlı'ya borçlu olduklarını söylediler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.