Samsun`da yaralanan adam borcundan dolayı tutuklandı

Samsun`da yaralanan adam borcundan dolayı tutuklandı

Samsun'da evinin mutfağında yemek yerken silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hastanedeki tedavisinin ardından yapılan kimlik soruşturmasında 2 bin lira borcundan dolayı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

A+A-

Olay, İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi'nde dün akşam saat 22.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan 54 yaşındaki emekli Erol Y., evinin mutfağından yemek yerken silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırgan evin dışından pencereye doğru ateş açarak evdeki Erol Y.'yi ensesinden vurarak yaralayıp kaçtı. Evin penceresine 3 kurşun isabet ederken yaralanan Erol Y., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Yapılan kimlik soruşturmasında Erol Y.'nin daha önce yargılandığı bir mahkeme tarafından 2 bin lira para cezasına çarptırıldığı ve bu cezayı ödemediği için hakkında yakalama kararı çıkartıldığı ortaya çıktı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınarak İlyasköy Polis Merkezi'ne sevk edilen Erol Y., bugün Samsun Adliyesi'ne çıkarıldı. 
Erol Y.'nin 2 bin lira olan borcunu bugün ödememesi halinde tutuklanıp cezaevine gönderileceği öğrenildi. Açıklama yapan Erol Y., "Karıştığım bir kavga olayından dolayı daha önce yargılandığım mahkeme bana para cezası vermişti. Bu para cezasının tebliği elime ulaşmadı. Şimdi yakalama kararı çıktı. Yakınlarım para bulup ödemeye çalışacak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.