Samsun'da Ülkücü Şehitler Anıldı

Samsun'da Ülkücü Şehitler Anıldı

MHP Samsun İl Başkanlığı Ülkücü Şehitleri Anma Programı 

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından Şehit Ömer Halis Demir Kongre Salonu'nda düzenlenen Ülkücü Şehitleri Anma Programı'nda şehitler dualarla anıldı. Programa il ve ilçe yöneticileri, şehit aileleri, çok sayıda parti üyesi ve vatandaşlar katıldı.


Şehit Ömer Halis Demir Kongre Salonu'nda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Başkanı Burhan Mucur konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ülkücü şehit aileleri gerçekleştirilen program için memnuniyetlerini dile getirerek İl Başkanı Burhan Mucur'a teşekkür ettiler.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, programın açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Ülküdaşlarımız ve Vatanseverler,

Bugün, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlara yürüdüğü bu özel günde sizleri burada görmekten büyük bir onur duyuyorum. Bu anlamlı gün, ülkücü şehitlerimizi anmak ve onların aziz hatıralarını yaşatmak için bir araya geldiğimiz bir gün.

İlk olarak, Türk milletinin bağımsızlık ve vatanseverlik uğruna canlarını feda eden kahraman ülkücü şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar, bu toprakları korumak ve vatanımızı yüceltmek uğruna en değerli varlıklarını feda ettiler. Bizler de onların mirasına sahip çıkmak, onların ideallerini gerçekleştirmek için kararlıyız.

Ülkücü hareketin temsilcileri olarak, ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkücü şehitlerimizin hatırasını yaşatmak, onların azim ve kararlılığını gelecek nesillere aktarmak için çaba göstereceğiz.

Bugün burada toplanmış olmamız, Türk milletinin kardeşliği ve vatanseverliği için ne kadar önemli olduğumuzu bir kez daha gösteriyor. Birlik ve beraberlik içinde, hiçbir zorluğun üstesinden gelemeyeceğimiz yoktur.

Şehitlerimizin emaneti olan bu kutlu bayrağı daha yükseklere taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Onların mirasına layık olmak için hep birlikte omuz omuza mücadele edeceğiz.

Katılımınız için teşekkür ediyor, bu anlamlı günün her birimize ilham verici olmasını diliyorum. Hep birlikte Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza olan inancımızı yineleyerek, şehitlerimize rahmet ve minnetle anıyor, milletimize birlik ve beraberlik içinde güzel günler diliyorum."

MHP Samsun İl Başkanlığı'nın bu etkinliği, ülkücü şehitlerin hatırasını yaşatmayı ve birlik beraberlik mesajları vererek Türk milletinin birliğini pekiştirmeyi amaçladı.samsunda-ulkucu-sehitler-anildi.jpgsamsunda-ulkucu-sehitler-anildi-001.jpgsamsunda-ulkucu-sehitler-anildi-002.jpgsamsunda-ulkucu-sehitler-anildi-003.jpgsamsunda-ulkucu-sehitler-anildi-004.jpgsamsunda-ulkucu-sehitler-anildi-005.jpgsamsunda-ulkucu-sehitler-anildi-006.jpgsamsunda-ulkucu-sehitler-anildi-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.