Samsun’da Tavuk Döner Şüphesi: 4 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

Samsun’da Tavuk Döner Şüphesi: 4 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı

Atakum’da özel bir okulda öğrenim gören 4 öğrenci, öğle arasında okul dışındaki bir işletmeden yedikleri tavuk döner sonrası zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

A+A-

Samsun’un Atakum ilçesinde özel bir okulda öğrenim gören 4 öğrenci, öğle arasında okuldan çıkarak yakınlardaki bir işletmede tavuk döner yedi. Bir süre sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleri yaşayan öğrencilerin durumu yetkililere bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan öğrenciler, tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede gözlem altına alınan öğrencilerin yapılan kontrollerinde sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili olarak gıda zehirlenmesi şüphesi üzerinde durulurken, ilgili birimlerce inceleme başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.