Samsun’da Rüyada Gördüğü Define İçin Apartman Altına 12 Metre Tünel Kazdılar

İlkadım’da bir kadın rüyasında define gördüğünü iddia ederek oğluyla birlikte 5 katlı apartmanın altına 12 metre derinliğinde tünel kazdı. Profesyonel düzenek kuran anne-oğul polis operasyonuyla suçüstü yakalandı.

A+A-

Samsun’un İlkadım ilçesinde akılalmaz bir olay yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir apartmanda olağan dışı bir kazı tespit etti.

F.T. isimli kadın, rüyasında oturdukları evin altında define olduğunu gördüğünü ileri sürerek oğluyla birlikte apartmanın altına kazı yapmaya başladı. Anne-oğul, yan kısımdan girerek yaklaşık 12 metre derinliğinde ve 1-2 metre genişliğinde tünel açtı. Çıkardıkları toprağı ise dikkat çekmemek için çuvallara doldurup bahçeye istifledi.

Kazı alanında polis ekipleri, elektrikli vinç sistemi, kazma, kürek, baret, iniş takımı, kova ve halat gibi çok sayıda profesyonel malzeme ele geçirdi.

Anne F.T. ile oğlu D.T., polis operasyonuyla suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Haklarında “Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa muhalefet” suçundan adli işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.