Samsun’da Öğrenci Servisine Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Samsun’da Öğrenci Servisine Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Samsun’un Canik ilçesinde öğrenci servisine pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda sürücü ve 8. sınıf öğrencisi kızı yaralandı.

A+A-

Samsun’un Canik ilçesi Uluçayır Mahallesi Karamanlar mevkinde sabah saatlerinde öğrenci servisine silahlı saldırı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre, Aydın A. (45) idaresindeki 55 ABA 403 plakalı öğrenci servisi minibüsü, öğrencileri okula götürmek üzere yola çıktığı sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle hedef alındı.

Saldırıda, minibüs sürücüsü Aydın A. ile serviste bulunan 8. sınıf öğrencisi kızı E.A. (12) yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı baba ve kızını Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Jandarma ekipleri, olayın ardından kaçan silahlı saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

samsunda-ogrenci-servisine-saldiri.jpgsamsunda-ogrenci-servisine-saldiri-001.jpgsamsunda-ogrenci-servisine-saldiri-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.