Samsun'da kapkaççı dehşeti: 1 yaralı

Samsun'da kapkaççı dehşeti: 1 yaralı

Samsun'da kimliği belirsiz bir kapkaççı, işe gitmek için oturduğu apartmandan dışarı çıkan eczacı kadını elinden bıçaklayarak içinde para, banka kartları ve kimliği bulunan çantasını alıp kaçtı.

A+A-

Olay, İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eczacı Ayşe Özdoğan (55) oturduğu apartmandan işe gitmek için dışarı çıktığı bir sırada yanına gelen 18 yaşlarındaki kimliği belirsiz bir kapkaççının saldırısına uğradı. Sağ elinden bıçaklanarak yaralanan Ayşe Özdoğan'ın içinde 1000 lira para, cep telefonu, kimliği ve banka kartları bulunan çantayı alıp kaçan kapkaççı kayıplara karıştı. 
Samsun polisi kapkaççıyı bulmak için alarma geçti. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe Özdoğan, acil serviste yapılan müdahalesinin ardından ifade vermek üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadesinde şikayetçi olduğunu söyleyen Ayşe Özdoğan emniyet çıkışı basın mensuplarının sorusu üzerine, "Para istedi ve 'seni öldürürüm' dedi. Çantayı aldı. Çantada her şeyim vardı" dedi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.