Samsun’da Jandarmadan Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Samsun’da Jandarmadan Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ayvacık ve İlkadım ilçelerinde düzenlediği iki ayrı operasyonda ruhsatsız silahlar, mühimmat ve uyuşturucu maddeler ele geçirdi.

A+A-

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ayvacık ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirdikleri iki ayrı operasyonla yasa dışı silah ve uyuşturucu ticaretine darbe vurdu.

Ayvacık ilçesinde dört şahsın meskun mahalde havaya ateş ettiklerinin belirlenmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelilerin evlerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda 3 tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız pompalı tüfek ve 779 adet mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili adli işlemler başlatıldı.

İlkadım ilçesinde ise uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda, bir şahsın ev ve iş yerinde yapılan aramalarda bin 42 adet sentetik ecza ile 127 gram skunk maddesi ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

hj-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.