Samsun’da İlk Kez Bafra’da Kuruldu

Samsun’da İlk Kez Bafra’da Kuruldu

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetimi artık Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nın Bafra şubesi olarak hizmet verecek.

A+A-

SAMSUN’DA İLK KEZ BAFRA’DA KURULDU


Samsun genelinde bir ilke imza atan Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nın Bafra Şubesini kurarak bir ilke imza atmış oldu. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nın Bafra şubesi tüm Samsun’a hizmet edecek.

Samsun’da İlk Kez Bafra’da Kuruldu

AYNI HASSASİYETLE ÇALIŞACAĞIZ
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Mümine Ersin, faaliyetlerini daha geniş çapta aynı hassasiyet ile yürüteceklerini ifade etti.

Başkan Ersin’in açıklamasında, “Derneğimiz kurulduğu 2010 yılından bugüne kadar Şehitlerimizin maneviyatını, Gazilerimizin onurunu incitmeden Şehit, Gazi, asker, polis, kamu görevlisi, sivil, vazife malulü ayrımı gözetmenden hizmet vermeye çalıştık. Derneğimizi aile şirketine çevirmeden hassasiyetle hizmet ettik.” Diye konuştu.

Samsun’da İlk Kez Bafra’da Kuruldu

ONURLA HİZMET EDECEĞİZ


Sözlerini sürdüren Başkan Ersin, “Artık bu günden itibaren faaliyet ve hizmetlerimizde çıtayı yükselterek ulaşamadığımız Şehit ve Gazi ailelerimize bizzat ulaşarak onlara dokunmak, sıkıntı ve sorunlarına çözüm bulmak, yaralarına merhem olabilmek için 9 Ekim1994 tarihinde kurulmuş olan, 17 Kasım 1999 tarih ve 99-13698 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile Kamu Yararına Çalışan Vakıf Statüsüne alınan, Türkiye genelinde Şehit ve Gazi camiamıza yönelik faaliyette olan vakıf ve derneklerden, tüzüğünde asker, polis, kamu görevlisi, sivil, Şehit Gazi, vazife malulü ayrımı yapmadan tüm şehit ailelerimizi ve gazilerimizi kapsayan tek ve yegane teşkilat olan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi olarak aynı hassasiyetimizle derneğimizle birlikte faaliyet ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Allah hayırlı eylesin Aziz vatanımızın uğruna canlarını feda etmiş olan şehitlerimizin ve yakınlarının, uzuvlarını feda etmiş olan gazilerimizin ve yakınlarının dualarında olabilmeyi, huzuru mahşerde şehitlerimizin yüzüne bakarken utanmadan başımızı önümüze eğmeden mahcup olmadan onurla bakabilmeyi nasip eylesin.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.