SAMSUN'DA HALKIN SESİ YOK MU SAYILACAK

SAMSUN'DA HALKIN SESİ YOK MU SAYILACAK

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayının ‘Mustafa Demir' ismi gündeme düşünce gerek Bafra gerek ise Samsun'u seçmen isyan etti.

A+A-

AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ismi tepki çekiyor.. Tüm temayüllerin mevcut başkan Zihni Şahin’i göstermesine karşın ismin aday olarak lanse edilmesi seçmenin tepkisini çekti.

SAMSUN, ZİHNİ ŞAHİN’İ İSTİYOR

Bugün haber merkezlerinden gelen gayri resmi açıklamalr sonrası , özellikle sosyal medyada Zihni Şahin’e sevgi dolu mesajlarla destek verirken AK Parti’ye ise tepki göstermeye devam ediyor. Sosyal medyada AK Parti adayı Mustafa Demir’e tepkiler ayyuka çıkarken, Zihni Şahin’e ile ilgili, ‘Samsun O’nu istiyor’, paylaşımları çığ gibi büyüyor. Zihni Şahin’e büyük bir haksızlık yapıldığı görüşünde birleşen vatandaşlarr, “AK Parti, Mustafa Demir’i aday göstererek büyük bir yanlışa imza attı” diyor.

CUMHURBAŞKANI’NI KANDIRDILAR!

Bafralılar sosyal medya platformlarında gün boyu, “Sayın Zihni Şahin gerek Bafra’da görev yaptığı dönemde gerekse Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak halkın gönlünde taht kurmuş bir isimdir. Sayın Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgiler verilmiş ve birtakım lobiler Mustafa Demir’i aday yapmıştır. Samsunluların seçimlerde buna bir cevabı mutlaka olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum