Samsun’da 9 Katlı Binada Yangın 2 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

İlkadım ilçesinde 9 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı, dairenin bir bölümü kullanılamaz hale geldi.

A+A-

Samsun’un İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi Kastamonu Sokak’ta bulunan 9 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın, mahallede paniğe neden oldu. Yangın, henüz belirlenemeyen bir sebeple dairede başladı ve kısa sürede büyüyerek evi sardı.

Alevleri ve yoğun dumanı fark eden çevre sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.

Yangın sırasında evde bulunan 2 kişi dumandan etkilenerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Evin bir bölümü ise yangın nedeniyle tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.