Samsun Valisi Osman Kaymak  Bafra'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Samsun Valisi Osman Kaymak  Bafra'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Samsun Valisi Osman Kaymak, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni Ziyaret ederek teşekkür etti.

A+A-

Okul Müdürü Yıldıray Baş, Samsun Valisi Osman Kaymak'a bilgiler vererek şunları söyledi.  Günde Ortalama 10 bin maske ürettiklerini, Bafra'da 33 eczaneyle çalıştıklarını ve bu zamana kadar 500 bin maske ürettiklerini belirtti. Maske üretimine dikiş makineleri ile başladıklarını söyleyen Baş, şimdi ise seri üretime geçtiklerini, LGS Sınavına girecek öğrencilere de 54 bin 297 maske üreterek destek verdiklerini belirtti.  

Kaymak, Okul Müdürü Yıldıray Baş'a çok iyi iş başardıklarını söyleyerek sizin nezdiniz de okul öğretmenlerinize ve öğrencilerinize teşekkür ederim" dedi.

Samsun Valisi Osman Kaymak Bafra'da Bir Dizi Ziyaretlerde BulunduSamsun Valisi Osman Kaymak Bafra'da Bir Dizi Ziyaretlerde BulunduSamsun Valisi Osman Kaymak Bafra'da Bir Dizi Ziyaretlerde BulunduSamsun Valisi Osman Kaymak Bafra'da Bir Dizi Ziyaretlerde BulunduSamsun Valisi Osman Kaymak Bafra'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.