Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı Bafra İlçesini Ziyaret Etti

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bafra ilçesini ziyaret etti.

A+A-

Dr. Zülkif Dağlı ilk olarak Bafra Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve kurum amirleri tarafından karşılanan Dağlı, Kaymakamlığa geçerek Kaymakam Cevdet Ertürkmen'den ilçenin genel durumu ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Bafra Belediyesine geçen vali dağlı burada Bafra Belediye çalışanları tarafından karşılandı. 

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı Gazetecilere yaptığı açıklama da, "Bugün ilçe ziyaretlerimize Bafra'dan başladık, Bafra Kaymakamlığından sonra, Bafra Belediyesini oradan Ticaret ve Sanayi Odasını, Borsamızı ve Ziraat Odası olmak üzere ziyaretlerimiz devam edecek. Bildiğiniz gibi yeni hükümet konağı inşaatımız başladı. O İnşaatı yerinde göreceğiz. Ayrıca son derece önem verdiğimiz Bafra Medikal Karma Organize Sanayi Bölgesi ve Sera Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerimiz olacak. Ardından biraz daha ilçemizi tanımak babında ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

zulkif-dagli-bafrada.jpgzulkif-dagli-bafrada1.jpgzulkif-dagli-bafrada2.jpgzulkif-dagli-bafrada3.jpgzulkif-dagli-bafrada4.jpgzulkif-dagli-bafrada5.jpgzulkif-dagli-bafrada6.jpgzulkif-dagli-bafrada7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.