SAMSUN ŞİRİNLER TARAFTAR GRUBUNDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

SAMSUN ŞİRİNLER TARAFTAR GRUBUNDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Samsun spor Taraftar Grubu' ndan amigo Gökhan Ordu, Samsunspor' un içine düştüğü ekonomik kriz ve takımda yaşanan kaos ile ilgili çarpıcı açıklamaarda bulundu.

A+A-

Samsun Atakum Türkiş, Mimar Sinan' da kendisine ait bir işyerinde konuştuğumuz Gökhan Ordu şunları söyledi:

EKMEĞİNİ YEDİĞİMİZ MEMLEKETİN DAVASINI GÜTMEK ZORUNDAYIZ

" Samsun' da 3- 4 Taraftar Grubu var. Türkiye bizim grubu ( Şirinler ) biliyor zaten. Bizim söylememize gerekyok. Biz artık bir markayız. Şirinler Taraftar Grubu 1986 ' da kuruldu. Rahmetli Bıdık Abi vardı. Dayı derdik biz ona. Onlar kurmuştu, biz devam ettirdik.

2001' de tekrar faaliyete geçirdik. Mazisi çok eski. Amacımız, Kırımızı-Beyaz renkleri sahiplenmek. Ekmeğiniyediğimiz memleketin davasını gütmek zorundayız.

KİMİ SİYASİLER ÖN PLAN VE REKLAM PEŞİNDE

Ekonomik kriz var. Siyasilerin desteğinin olmayışı bir yana; sahip çıkmalılar. Kimi siyasiler kendilerini fazla ön plana çıkardığı gibi kendilerini ön plana çıkarmadan yardımcı olan siyasi kişiler de var. Fuat Köktaş abimiz ( AK Parti Samsun Milletvekili ) ilgileniyor.

Samsunspor için gelmeyip de kendi reklamı için gelen kişilerin yüzünden bu böyle oldu. Hem kendi çıkarlarını hem de  kendi reklamlarını yapmak için geldiler. Çıkar doğrultusunda geldiği için, şahsi planlar ön plana çıktığı için bu hezimete uğradık.

FUTBOLUN BİRİNCİ OLMAZSA OLMAZI PARADIR

Futbolun birinci olmazsa olmazı paradır. İkinci olmazsa olmazı ise Taraftar. Kaostan çıkmak zor ama bazı isimler var, o isimlerin el atmasıyla kaostan çıkabileceğimizi düşünyorum.

SAMSUNSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Sammsunspor her ne kadar sahipsiz görünse de hani " kul yetişemeyince Hızır yetişirmiş " derler ya; şu andaki pozisyonda, illaki bir kişinin yetişeceğini düşünüyorum. Sağolun, teşekkürler. "

Oktay ZERRİN- Samsun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.