Samsun MHP tam kadrokongredeydi,

Samsun MHP tam kadrokongredeydi,

MHP Samsun Üst Kurul Delegeleri, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarından oluşan heyet, 17 Mart 2021 günü MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak eşliğinde Ankara'ya hareket eederek tam kadro kongreye katıldı.

A+A-

Kurultay öncesi Ankara'ya ulaşım da ve Kurultay günü tam bir teşkilat disiplininde hareket ettiklerini vurgulayan Karapıçak, "Allah'a çok şükür sağ salim Delegelerimiz, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız ile görevimizi yerine getirip Lider Devlet Bahçeli'nin yeniden genel başkan seçilmesinin sevinci ile geri memleketimize dönüş sağladık. Bu süreç içerisinde bizlere verilen görevleri sorunsuz yerine getirdik. 13. Olağan Büyük Kurultayımızın Devletimiz, Milletimiz ve Teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını dilerim. " dedi.

Karapıçak,"Kurultayda görev alan ekibime teşekkür ediyorum."

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, "Kurultay öncesi ve sonrası tam bir uyum içerisinde hareket eden Üst Kurul Delegelerine, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve İlçe Başkanlarımıza aldıkları sorumlulukları titizlikle yerine getirdikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Anıtkabir ve Alparslan Türkeş'in Anıt Mezarı ziyaret edildi.

Kurultay çerçevesinde İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu başkanlığında TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Ardahan İl Başkanı Hülya Davutoğulları, Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli'nin yer aldığı heyet, Anıtkabir'de Mozoleye Çelenk koyup Özel defteri imzaladıktan sonra Alparslan Türkeş'in Anıt Mezarını ziyaret ederek karanfil bıraktılar.

Merkez Yönetim Kurulu'na 25. Dönem Samsun Milletvekili Sayın Hüseyin Edis'in MYK'ya seçilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Karapıçak, Samsunumuzun değerli bir ismi Sayın Hüseyin Edis'in MYK'ya seçilmesinden dolayı kendilerini kutluyorum." dedi

MHP 13. Olağan Kurultayı'nda Tüm delegelerin 1277 oyunu alan Sayın Devlet Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildiğini hatırlatan Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, "Liderimizin her daim emrinde olduğumuzu tam bir uyum içerisinde hareket ederek gösterdiğimize inanıyorum. Yeniden Genel Başkanlığa seçilen Sayın Devlet Bahçeli ve Yeni Merkez Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Ülkemiz ve Milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.