Samsun kayıp Ecrin'in üvey amcası cinsel...

Samsun kayıp Ecrin'in üvey amcası cinsel...

Müge Anlı canlı yayınında şok gelişmeler yaşandı. Canlı yayın katılan bir kişinin açıklamaları ise stüdyodakileri şoka uğrattı.

A+A-

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki evlerinin önünden 11 gün önce kaybolan Ecrin Kurnaz ile ilgili son dakika gelişmeler yaşandı. 17 Mayıs Cuma günü (bugün) Müge Anlı canlı yayınında İbrahim Kurnaz, Ecrin Kurnaz'ın üvey amcası hakkında akılalmaz bilgiler paylaşarak herkesi şoka uğrattı.

11 gün önce Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın sır kaybının arkasındaki gerçekler araştırılırken, canlı yayında şok eden gelişme yaşandı! İbrahim Kurnaz, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında şoka uğratan telefon görüşmesini açıkladı.

İbrahim Kurnaz, Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz'ın, Zeynal adında bir beyefendiye telefonda, "Çocuk istismar edilmişse belli olur mu?" diye sorduğunu iddia etti.

Bahsi geçen kişi Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak, İbrahim Kurnaz'ın sözlerini doğruladı. Müge Anlı şimdi o telefon konuşmalarının üzerinde yoğunlaştı.

Dün Müge Anlı canlı yayınında yaşanan gelişmenin ardından Zeynal Bey'in söyledikleri, şüpheleri Müge Anlı'nın, Özkan Durnaz'ın bölgedeki yetkililere, "Bu çocuk boğulduysa falan, bi yere gömüldüyse bulunduğunda parmak izi çıkar mı çıkmaz mı?" diye sormuşsun sözlerini canlı yayında paylaşması üzerine, Ecrin Kurnaz'ın annesi Sevcan Kurnaz sinirlerine hakim olamadı. Özkan Kurnaz'ın üzerine çekti.

Özkan Kurnaz ile babaanne Hacer Hanım'ın açıklamalarının ardından Özkan'ın Ecrin'e bir şey yaptığı, annesi Hacer Hanım'ın da bunu sakladığı düşünüldü. Hacer Hanım ise, asla böyle bir şey olmadığını söyleyerek, iddiaları yalanladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.