Samsun İYİ Parti kuruluşunun 3’üncü yılını kutladı

Samsun İYİ Parti kuruluşunun 3’üncü yılını kutladı

25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti’nin üçüncü kuruluş yıl dönümü ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Ömer Süslü’nün düzenlemiş olduğu 3’üncü yıl programı Samsun Yelken Kulüp’te gerçekleşti.

A+A-

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan vekili Dursun Musavat Dervişoğlu’nun katıldığı programa, İYİ Parti Milletvekilleri,  İlçe başkanları ve yönetimleri ve İyi Partiye gönül verenler katıldı.

Programın açılış konuşmasını İYİ Parti Samsun Kurucular Kurulu Başkanı ve genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Süslü yaptı, Süslü Konuşmasında, “Çıkmış olduğumuz bu yolculukta görüyorum ki karanlıkların içerisinden güneş gibi doğduk ve bu milletin umudu olduk. Bundan üç yıl kadar önce bir milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirmiştik. Allah’ta bana yardım etti. Gönlüme düşürdü ve size dedim ki, ayağa kalk Samsun, sen ayağa kalktığın zaman memleket oluyorsun demiştim, sizde o gün benim çağrıma ses verdiniz ve ayağa kalktınız ve benimle beraber yürümeye başladınız. Bugün görüyorum ki biz İyi Parti ile birlikte, sizlerle birlikte memleket olmaya başladık. Memleketin umudu olduk ve yine hep birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan çıktığı yolculukta, başlattığı yolculuk neticesinde nasıl memleket olduysak bir kez daha Adalet ve Kalkınma Partisinden kurtulup yine hep birlikte büyük ve güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti olacağız ve yine hep beraber memleket olacağız” dedi.

Ömer Süslü’nün konuşmasından sonra söz alan İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan vekili Dursun Musavvat Dervişoğlu şunları söyledi, “Kusurların kabahatlerin görmezden gelindiği bir Samsun hayal ediyorum, acıların paylaşılarak azaldığı, sevinçlerin paylaşılarak çoğaldığı bir Samsun’u yeniden hayata geçirebilmenin şartları zorlamamızın gerekliliğine inandığımı ifade etmek istiyorum. Bizler yaşı kemali ermiş yaşı 60’ı devirmiş, ömrünün büyük bir bölümünü harcamış, iyi kötü yaşadığımız toplum içerisinde iz bırakmaya muaffak olmuş insanlarız. Burada bulunanların hep iyilikle anıldıklarına kendi ömrüm içerisinde şahit olmuş bir arkadaşınız olarak söylüyorum.

Dün birlikte olanların, bu gün birlikte olmak gibi sorumlulukla karşı karşıya bulunduklarını ifade etmek bakımından söylemek istiyorum diyen Dervişoğlu söyle devam etti, Dün bir Milletvekiliniz vardı bu gün iki milletvekiliniz var. Her iki milletvekilinizle de buraaya gelmeden önce görüştüm onlarında sizlere selamları var. Samsun’un bir il başkanı var, Ben o il başkanını Samsun’da ki birçok arkadaşımı tanıdığım gibi rahmetli kardeşim İbrahim Özer’in yanında tanıdım. Bu gün il yönetiminde bulunan arkadaşlarımın da birçoğunu yine rahmetli arkadaşımın ve benim can kardeşim Ömer Süslü’nün yanından tanıyorum.   biz bir ve birlikteyken çok güçlüydük, ama bu gün görüyorum ki eskisinden çok daha güçlü olacak bir idareyi sergileyebilmek adına bir arada bulunmayı ve bir birimize tutunmayı öğrenmişiz. Buraya gelmeden önce İl başkanını da aradım, Ömer Süslü kardeşim de il başkanını arayacağımı bilir, biz bir teşkilatın nasıl olması gerektiğini, nasıl birlikte hareket etmesi gerektiğini yaşayarak öğrenmiş insanlardanız. Samsun’a gelirken milletvekillerinize haber vererek ve Samsun’a geldiğimde de il başkanınızı da bilgilendirerek huzurunuza çıktım. Muhafaza ettiğim umudu da onlarla paylaştım ama herkesin çok iyi bilmesini istiyorum ve hiç kimsenin de unutmamasını istiyorum ne İbrahim’in mezar taşını kimseye değişirim nede Ömer Süslü’nün emeğini kimseyle değişirim bunu herkes böyle bilmek mecburiyetinde, O kardeşlerimin de emeklerini görmezden gelmeyeceğimi de söyleyeyim onların da bir dahli var” dedi.

Konuşmalardan sonra havai fişek gösterileri yapıldı partinin kuruluşunun 3’üncü yılı dolayısıyla pasta kesilerek kutlandı.   

Samsun İYİ Parti kuruluşunun 3’üncü yılını kutladı

Samsun İYİ Parti kuruluşunun 3’üncü yılını kutladı

Samsun İYİ Parti kuruluşunun 3’üncü yılını kutladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.